HTML

Egy év a cégközpontban 2007/2008

Egy év Planoban

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.06.02. 21:43 Agent--

BBQ és Beckham

Felraktam a képeket az elmúlt hetekből.

Voltunk Texas Rangers (nem Chuck Norris, hanem baseball) meccsen és van egy nagyon jó hírem: A baseball sokkal kevésbé unalmas élőben, mint tévében. Így is nagyon hosszú. Kb. 3 és fél órát töltöttünk ott és nagyon drága hotdogokat ettünk.

Egyetlen labda sem jött felénk, pedig nagyon sokat ütöttek fel a nézőkhöz. (Persze 100%-uk szabálytalan ütés volt, így nem ért pontot)

Állítólag a Texas Rangers nem jó csapat, pedig nyertek a Seattle ellen. Lehet a Seattle még rosszabb.

Voltunk FC Dallas meccsen is és láttuk Beckhamet. Így igazán jól megmutatkozik a különbség az angol és az amerikai labdarúgás között. Az angolok tudnal például labdát kezelni. Legalábbis Beckham. (Eddig sosem gondolkoztam el azon, hogy a nevében benne van a sonka kifejezés... majdnem hátsonka... Hátsonka Dávid... haha)

Nyilván itt a foci is himnusszal indul, persze amerikai zászló felé fordulva, amit nem értettem elöször. (Azt nem értettem, hogy miért fordul mindenki jobbra ld. képek)

És voltunk Barbequen is, ami nagyon jó volt, bár én a grillt legelöször este 11kor láttam, addig a légkondicionált nappaliban voltam, mert itt kibírhatatlan meleg van napközben. Mintha esőerdőben lennénk... párás és forró. (Bár hallom otthon sincsen hideg)

Legutóbbi szombaton délután 5-kor elmentünk a Six Flags over Texasba. Ahol lehet fagyit enni, italt inni és sorba állni. Meg lehet hullámvasutazni is amúgy, de azt senki sem akar, mindenki inkább sorban áll.

Éves bérletet vettünk, majd visszamegyünk egy hétköznapon is.

És itt vannak a galériák:

 

Rangers + FC Dallas
Karen's BBQ + 6Flags

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ambassador.blog.hu/api/trackback/id/tr9500246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása