HTML

Egy év a cégközpontban 2007/2008

Egy év Planoban

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.04.06. 04:39 Agent--

Szabadság

Péntek óta szabin vagyok. Pénteken fél 3-kor érkeztek meg a szüleim. Vagyis fél 4-kor, gyakorlatilag 4 után. Volt egy kis késés. Valami tornádót kellett kikerülni.

Mielőtt szabira mentem volna még elküldtem a reportomat. Történetemet elmesélhettem ebben a hónapban a korábbi szervezetemnek (kb. 1000 ember) és a vezetés megkért, hogy havonta küldjek nekik egy jelentést, amit majd körbeküldenek mindenkinek.

Nagyon nagy megtiszteltetés és nagyon örülök, hogy erre lehetőségem van.

Szabimat arra fogom felhasználni, hogy minél több időt tölthessek a szüleimmel, nagyon örülök, hogy meglátogattak; valamint, hogy kicsit átgondoljam az elmúlt hat hónapot (hozzácsapva az azt megelőző 2 évet is), hogy mi történt eddig és ezek milyen hatással lehetnek a jövőre nézve.

Más komoly megtiszteltetésben is részesültem a héten. Egy tapasztalt magyar vezetővel kezdhettem el együtt dolgozni, aki tanácsaival és tapasztalatával segít az elkövetkező hónapokban. Hasonló kapcsolatot sikerült kialakítanom az EMEA régió marketing vezetőjével is. Azt remélem, hogy az ő segítségükkel, rendszeres megbeszéléseink során mind a hazai, mind a nemzetközi szempontból jól rálátással és megfelelő mennyiségű objektív információval felvértezve hozhatok döntéseket.

Nagyon fontos számomra ez a két kapcsolat és igazán kiváltságosnak érzem magam, hogy ezekkel az emberekkel dolgozhatok és tanulhatok tőlük.

Kollégáimnál is jól alakulnak a dolgok. Rick barátom közel áll egy nagyon jó lehetőséghez itt Planoban, ami után mégjobb lehetőségek jöhetnek más régiókban. (Azt gondolom Rick-et nagyon hamar alelnökihez közeli pozícióban láthatjuk)

Thais már szinte megszerezte itteni pozícióját, amely regionális vezetői megbízás. A formaságok vannak hátra, meg persze még 6 hónap.

De mindennél fontosabb, hogy 10 szuper napot tölthetek a szüleimmel itt a sunny Planoban.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ambassador.blog.hu/api/trackback/id/tr90413172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veight 2008.04.07. 21:56:42

No. Valami IZÉ uralkodik az indapassomban. Valamiért megváltoztatta a nevemet, de mára javítottam a helyzeten, a lotus-bogár elnevezést a totalcar-os fórumokhoz használtam, de mára szükségtelen (de törölni sem tudom).

Csókoltatok mindenkit odakint, üdv a Családnak!

És gyere fel Skype-ra!
süti beállítások módosítása