HTML

Egy év a cégközpontban 2007/2008

Egy év Planoban

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.04.18. 22:43 Agent--

Részvényesek

Kedden részvényestalálkozó volt, amire hivatalos voltam. Ugyan nem mint részvényes, bár igazán illene vennem vmi kis részvényt, hanem csak mint vendég.

Végül nem jelent meg túl sok részvényes. Jelen volt az igazgatótanács, a cég vezetősége és még körülbelül 6 ember. Volt szavazás is, aminek az eredménye hamarosan fent lesz a cég honlapján is. Az igazgatótanács marad, semmi váratlan nem történt, a részvényesek 25% mostantól összehívhat egy közgyűlést. Volt étel, ital és rövid évértékelés.

Nagyon kellemes volt, hogy néhány nagyember felismert. Sokkal emberszerűbbek, mint messziről gondolnám.

Hamarosan újra szinte naponta lesznek itt cégünk legfelső vezetői, azokra a találkozásokra/újra találkozásokra már nagyon várok.

Jövő héten rengeteg ügyféllel foglalkozhatok majd. Lesz egy ügyfél akinek franciául kellene prezentálnom, mert nem nagyon tud angolul. Azért ezt nem vállaltam be, ehhez kicsit törékeny egyelőre a nyelvtudásom.

Azonban lefordítattam a fordítóinkkal a prezentációm és lesz tolmács is, de azért majd megpróbálok egyes fontos részleteket franciául előadni. Kiváncsi vagyok milyen lesz... (és hogy meggondolom-e magam előtte :) )

Mindeközben a korábban említett rendszerünk egyre nagyobb vezetői figyelmet kap és lázas tervezésben vagyunk programjaink újragondolását illetően. Napjaim fele stratégiai tervezéssel telik és ehhez kapcsolódó megbeszélésekkel.

Jövő héten kezdődik a Byron Nelson Championship, amit a cégünk szponzorál, így elég sűrű hét elébe nézünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ambassador.blog.hu/api/trackback/id/tr48432151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása