HTML

Egy év a cégközpontban 2007/2008

Egy év Planoban

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.04.26. 20:04 Agent--

Byron és Péntekem

Csütörtök este lefekvés előtt még írkáltam pár emailt, amikor egyszercsak bejön egy új.

Egy ismerős név a feladó, Latin Amerikai régiónk vezetője.

Úgy kezdi, hogy sry így meg sry úgy, de mi lenne ha másnap kora délután betoppanna egy ügyféllel. Gyorsan visszaírtam, hogy semmi gond, mégis ki lenne az. Jorge...
lásd: http://www.forbes.com/finance/mktguideapps/personinfo/FromMktGuideIdPersonTearsheet.jhtml?passedMktGuideId=1078418

Ja. Végső soron csak 3 cég igazgatótanácsát vezeti és ezen kívül csak 2 topmenedzsmenti pozíciót tölt be más cégeknél. Nem lesz gond, ezek a kedvenceim.

Délelőtt lázasan készültem, de közben egy másik ügyféllel is foglalkozonom kellett, szerencsére nekik csak nagyon röviden kellett beszélnem, így volt időm egyeztetni a kora délutánival kapcsolatban.

Nem sokkal 2 óra után meg is érkeztek. Ott volt az ügyféllel a latin amerikai régió teljes vezetése. Hamar kiderült számomra, hogy nagyon jófej az ügyfél és az angolja is nagyon jó volt így nem kellett figyelnem arra, hogy milyen szavakat használok.

Körülbelül egy órán keresztül beszéltünk a pénzügyi szféráról, illetve ügyfeleinkről, miközben nagyon jól szórakoztunk.

A vége felé a régió sales vezetője, akié ez az ügyfélkapcsolat is megemlítette, hogy ha neki dolgoznék latin amerikában, akkor nagyon gyorsan meg tudnék tanulni spanyolul. Nem vettem komolyan ezt az ajánlatot, így azt feleltem, hogy ennek semmi akadálya, amennyiben sok csinos latin lány dolgozik az irodában. Jót nevettünk, majd visszatértünk az üzletre.

Már kiléptek az ügyféllel az ajtón, amikor visszajött ugyanez az úriember, hogy elmondja, ajánlata komoly volt és szeretne velem beszélni róla.

Mondtam, hogy rendben.

Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg Latin Amerikába menjek, de miután eljátszottam a gondolattal, rájöttem, hogy megfelelő feladatkör esetén ez egy hatalmas fejlődési lehetőség lehet. 1 év alatt nem csak a spanyol nyelvet sajátítanám el, de végre megérteném a kultúrájukat is, valamint megérteném, hogy élnek ott az emberek, ráadásul ha a pozíció is megfelelő, akkor szakmailag is előrelépés. Mindemellett globális világba, globális tapasztalat kell.

Jelenleg nem gondolok másra, mint hogy haza szeretnék menni és otthon időt tölteni a családdal és a barátokkal, de egy azt gondolom, hogy előbb utóbb kész leszek újra belevágni egy olyan kalandba, mint a mostani és ha az éppen latin amerikába vinne, nem lenne nagy probléma.

De persze, hogy ne legyen unalmas a napom 30 perccel ezután főnököm felajánlott egy lehetőséget, hogy 2 hétig az új Shell szerződésen dolgozzak. 1 millárd dollárnál nagyobb üzletről van szó, amit most írtunk alá nem rég.(http://www.bizjournals.com/dallas/stories/2008/03/31/daily5.html?ana=from_rss)

És azért, hogy valami jó is legyen a napban végül összefutottam az ügyféllel, akivel délelőtt beszéltem és megemlítette, hogy több jegyük van a Byron Nelson golfversenyre, mint amennyire szükségük van és hogy kell-e?

Hogy a viharba ne? 3 jegy, parkolójeggyel a Skybox-ba, közvetlenül a Green mellett, 16-os lyuk. Így délután négykor bezártuk a bazárt és indultunk Rick-el golfot nézni.

(Azt ugye említettem, talán valahol lábjegyzetben korábban, hogy MEGYÜNK VEGASBA!!!)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ambassador.blog.hu/api/trackback/id/tr2443516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása