HTML

Egy év a cégközpontban 2007/2008

Egy év Planoban

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.05.28. 05:26 Agent--

Új nagykövetek

Nem írtam bő két hete, pedig lett volna miről beszámolnom. Nem próbálom meg most gyorsan behozni a lemaradást.

Elöször a legfontosabbat: Megszületett egy nappal a legutóbbi bejegyzésem után a hivatalos döntés, hogy valóban a HP része leszünk. Mostantól már csak a versenyhivatal állhatja útját ennek a tranzakciónak. (Várhatóan idén még kiderül, hogy lesz-e tranzakció, de kicsi az esélye, hogy meghiúsul)

Új nevünk: EDS - an HP company

Nyilvánvalóan még senki semmit sem tud arról, hogy mi lesz, meg messze is van az még, de ez nem azt jelenti, hogy az éterben lógunk...
Egyelőre semmi nem változott, minden megy tovább a régiben, mintha nem történt volna semmi sem és ez így van jól.

Amúgy is egyetértek a CEO-nkkal abban az általános igazságban, hogy "munkahelyünk biztonságának egyetlen garanciája a teljesítményünk".

Aki jól teljesít annak nincs oka félni, aki meg nem teljesít annak meg akkor is van oka aggódni, ha nem veszik meg a céget. Egyik legfontosabb mutatónk, amit felsővezetők szinte minden értékelésnél felhoznak és amire többek között a legbüszkébbek, hogy a legjobban teljesítő alkalmazottaink 94%-át meg tudtuk tartani.

De nem ez a kérdéskör foglalkoztat a leginkább az elmúlt hetekben, ennél sokkal izgalmasabb dolgok is vannak. (Gondolom a befektetési bankárok itt abba hagyják a blogom olvasását, hiszen mi lehet izgibb egy 14 milliárdos akvizíciónál... talán egy hatalmas IPO)

Rég volt ilyen sok munkám, mint mostanában. Megérkeztek az új nagykövetek, hirtelen nehéz és fontos ügyféllátogatások sora jött be és mindemellett most már aktívan foglalkozom a következő állás megszerzésével is. Bízom benne, hogy augusztusra már csak a részletekkel kell foglalkoznom.

Jövő héten találkozom az EMEA (Európa, Közel Kelet, Afrika) régió top3 emberével Hétfőn és Kedden. Ebből 2-vel ügyfél kapcsán Hétfőn, azonban azzal aki a régiót vezeti egy prezentáció kapcsán találkozom és megbeszéltünk egy személyes beszélgetést utána.

Rengeteg dologról kellene írnom, ami mostanában foglalkoztat, azonban teljesen kizárt, hogy lesz mindegyikre időm, mégis leírom a címeket, hogy ne felejtsem el és hátha így kitérek mindegyikre, addig is... cheerio.

- Szimuláció - a 4. hullám
- HP és mi - avagy mi lesz?
- Az újak bemutatása
- Karriertervezés for dummies
- Kémjátszma
- BBQ és Beckhem

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ambassador.blog.hu/api/trackback/id/tr26491181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása