HTML

Egy év a cégközpontban 2007/2008

Egy év Planoban

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.03.09. 00:53 Agent--

Juniorból Senior

Kiválasztották a 28. kört! Az utódainkat.

Egy mexikói úriember feleséggel, egy brit hölgy és egy amerikai úr, valamint egy ausztrál hölgy férjjel és gyerekekkel.

A mexikói úriemberrel már beszéltem és nagyon szimpatikus, remekül beszél angolul.

Idén is volt magyar jelentkező és majdnem be is került az utolsó körbe, nagyon sokáig eljutott!! Tegnap beszéltem róla az EMEA régió marketing vezetőjével és nagyon pozitívan nyilatkozott róla!

Sajnos nem lett végül magyar utódom, de így legalább gyakorolhatom a spanyolt.

Szerdán kezdődött az Annual Industry Analyst Summit. Ovum, TPI, Forrester, Gartner, stb cégek elemzőit láttuk vendégül 3 napon keresztül, hogy beszélhessenek vezetőinkkel és jobban megismerhessék a cégünket.

Szerdán este vendégül láttuk őket 40-50 felsővezető társaságában. A nagykövetek feladata az volt, hogy az cégünk szolgáltatásairól beszéljünk az elemőkkel, valamint esettanulmányokról beszéltünk velük. Mindezt egy átrendezett teremeben, ahol minden iparágnak külön helye van és könnyen beazonosítható. Így az elemzők rögtön arról az iparágról hallhattak, amely igazán érdekelte őket.

Este 11kor ért teljesen véget minden. Másnap reggel 7kor már megbeszélésünk volt. Szinte mindegyik nap így nézett ki.

Alig van pár hetünk hogy az összes projektünket befejezzük, így mindenki mint az őrült dolgozik és párhuzamosan fogadjuk az ügyfeleket és készülünk utódaink érkezésére.

Pénteken az ABN_AMRO-t fogadtam és a Bank of Queenslandről beszéltem. Remek példája annak, hogy egy hosszú távű szövetség ügyfelünkkel hogyan segíti őket abban, hogy növekedjenek és vezető pozícióba kerüljenek a saját piacukon.

Amikor egy ilyen hét van magam mögött nehezen tudom összefoglalni, mert a Kedd már olyan távolinak tűnik, hogy összekeverem a múlt héttel. Eddigi egyik legjobb hetem volt.

Sikerült beszélnem az egyik európai topvezetővel a jövőmről is, aki itt volt az elemző konferencia alkalmából. Ő lesz a mentorom és 3 hetente beszélünk majd. Remek ötletei vannak arra nézve, hogy min gondolkozzak a közvetlen illetve távolabbi jövőmmel kapcsolatban.

Amint sikerül befejezni a projekteket minden lehetséges időmet az fogja lekötni, hogy szeptemberre készüljek, amikor véget ér a program.
Sokat gondolkozom azon, hogy eddig igazából az életem során csak sodródtam; szerencsém volt és jó irányba sodródtam, de a cél az, hogy a jó irányba evezzek...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ambassador.blog.hu/api/trackback/id/tr85372051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csilla 2008.03.09. 09:20:14

Bizony, találj valami jó kis zsíros állást, aztán majd te leszel nekünk az "amerikai nagybácsi". (Vagy valami hasonló. ;))
süti beállítások módosítása